Back to top

Tornen les Jornades de la Galera de Cambrils

Aquest producte tornarà a ser protagonista dels restaurants de la vila marinera del 9 al 25 de febrer.

La galera tornarà a ser protagonista dels restaurants de Cambrils del 9 al 25 de febrer amb les Jornades gastronòmiques dedicades a aquest producte típic de la vila marinera. D'aquesta manera fins a 19 restaurants dedicaran els seus plats i menús a la galera, tot plegat acompanyat de vins del celler Torelló.

Receptes cada vegada més innovadores

Unes jornades que tenen per objectiu posar en valor aquest producte típic de la cuina marinera cambrilenca i de fet, des del sector de la restauració destaquen que al llarg dels anys que se celebren les Jornades de la Galera, els establiments elaboren receptes més innovadores amb aquest producte.

Altres activitats

En paral·lel a l'àmbit gastronòmic de les jornades, també s'han programat diverses activitats al voltant de les Jornades de la Galera, que van des de tasts de vins i vermuts fins a rutes amb patins o visites a la Confraria de Pescadors, tot plegat per donar a conèixer l'ofici i la tradició marinera, fer valdre el sector de la restauració i fer-ho d'una manera que arribi a tothom.

Per altra banda, les jornades també tindran el seu vessant solidari amb un bingo musical amb gust a Galera on els diners recaptats aniran destinats a l'associació ecologista Good Kharma Project.

Paraules clau:

Notícies relacionades