Back to top

Torrons Vicens obre la seva primera botiga a Reus al Mercat Central

La nova botiga ofereix als clients la gamma de torrons tradicionals en diferents formats i tamanys, així com els productes innovadors, xocolata i tota la sèrie de crema d’ametlla i llet d’ametlla.

Torrons Vicens ha obert aquest dimecres 18 de novembre la seva primera botiga a la ciutat de Reus: es tracta d’una pop up store situada al Mercat Central a punt per a la campanya de Nadal. A l’espai, dissenyat com un quiosc de fusta, s’hi poden comprar torrons, xocolata i altres especialitats de la marca.

La nova botiga de la marca d’Agramunt al Mercat Central ofereix als clients la gamma de torrons tradicionals en diferents formats i tamanys, així com els productes innovadors Excellence i Albert Adrià Natura; la xocolata Jolonch i tota la sèrie de crema d’ametlla i llet d’ametlla Almendrina. La botiga s’ha situat just davant de l’entrada sud pel carrer de Sardà i Cailà.

La vicealcaldesa, Noemí Llauradó; el regidor d’Empresa i Ocupació, Carles Prats, i la regidora de Promoció de Ciutat, Montserrat Caelles, i ha visitat aquest matí el Mercat Central juntament amb el propietari de Torrons Vicens, Ángel Velasco. El regidor Carles Prats ha emmarcat l’obertura de la primera botiga de Torrons Vicens a Reus en el procés de transformació comercial del Mercat Central: «treballem perquè al mercat hi hagi nous operadors que completin l’oferta que ja ofereixen les parades actuals de productes frescos i, de cara a la campanya de Nadal, un d’aquests sectors és sens dubte el dels torrons. I poder fer-ho de la mà de Torrons Vicens és una molt bona notícia.»

proietari

Torrons Vicens és una empresa familiar amb una llarga tradició torronaire des de 1775. La marca reusenca Almendrina és propietat de Torrons Vicens des de l’any 2019, fet que ha donat un nou impuls a l’empresa.

Aquesta no és la primera parada efímera que s’instal·la al Mercat Central. L’any passat, també coincidint amb la campanya de Nadal, el Consell Regulador de la DOP Siurana va obrir una botiga per vendre oli d’algunes cooperatives i posar en valor l’oli d’oliva verge extra com a regal del territori.

Paraules clau:

Notícies relacionades