Back to top

"Entre tots ens hem d'ajudar per sortir d'aquesta situació"

Segons Dolors Vázquez, regidora de Seguretat Ciutadana de Reus, el nombre d'actes aixecades per l'ús inadequat de la mascareta s'ha incrementat per la intensificació de la vigilància.

La Guàrdia Urbana ha aixecat, exactament, 231 actes al llarg de l'estiu per l'ús inadequat de la mascareta o per no dur-la. Un nombre que ha augmentat exponencialment les darreres setmanes a conseqüència de la intensificació de la vigilància als carrers.

"A causa dels fets de l'última setmana i les restriccions benvingudes pel Departament de Salut, estem sent molt més rigorosos", ha declarat Dolors Vázquez, regidora de Seguretat Ciutadana de l'Ajuntament de Reus, qui ha visitat en data d'aquest dimarts el Notícies Migdia d'aquesta casa. També ha afirmat, però, que, en general, "podem dir que la gent està fent un bon ús de les mascaretes".

Vázquez també ha assegurat que des del consistori treballaran per fer complir les mesures adoptades i evitar que la situació empitjori.

Normalitat relativa tot i les mesures

Respecte de les noves normatives, com la separació de dos metres entre unitats de taula, ha declarat que de moment no s'ha aixecat cap acta per incompliment. En canvi, sí que s'ha hagut de fer per no seguir els protocols establerts, com per tenir un aforament superior al permès. "El primordial és la salut", sentencia.

"El primordial és la salut".

Finalment, declara que la població pot seguir fent una relativa vida normal, tot mantenint les mesures de prevenció i de seguretat establertes. "Entre tots ens hem d'ajudar per sortir d'aquesta situació", sentencia.

Paraules clau:

Notícies relacionades