Triomf contundent per tancar el curs

La Fundació Futbol Base Reus goleja el Morell (1-4), però la victòria del Levante las Planas B deixa les roigs-i-negres sense el títol de lliga i l'ascens a Preferent.

L'últim partit de lliga no ha començat bé per la Fundació, que ha vist com Henrika Budrecke avançava el Morell al minut 10 de duel. Com ve sent habitual, la reacció reusenca ha estat ràpida i letal: Irati Lazcano amb aquest golàs des d'una cantonada de l'àrea ha situat l'empat només dos minuts més tard del primer gol local; i segons després, la mateixa Lazcano ha aprofitat una bona passada a l'espai de Cristina Becerra per fer el segon amb una bonica vaselina.

El partit, ja de cara per les de Marc Mestres, s'ha trencat al minut 27, quan Paula Catalán també amb una vaselina ha superat Paula Ruano per fer el tercer. Ja a la segona part, Irati Lazcano ha firmat el seu hat-trick particular i ha situat l'1 a 4 definitiu en el marcador.

Un any excel·lent sense recompensa

Amb aquesta victòria la Fundació tanca l'any amb 97 punts (32 victòries, 1 empat i 1 derrota). Uns registres que no han servit perquè les roigs-i-negres guanyessin la lliga, que se l'ha emportat el Levante las Planas B. Per tant, caldrà esperar si les reusenques es poden beneficiar d'un ascens compensat o si continuaran a la Primera Catalana.