Back to top

Troben un taller mecànic il·legal a Riudoms

La Guàrdia Civil i la Guàrdia Municipal de Riudoms van estendre un total de 9 actes-denúncies per infraccions administratives i infraccions tributàries

El Servei de Protecció de la Natura (SEPRONA) de la Guàrdia Civil, juntament amb la Guàrdia Municipal de Riudoms, van localitzar en una masia habitada, al terme municipal de Riudoms, un establiment que es dedicava al manteniment i reparació de vehicles de motor.

Els agents van realitzar les comprovacions pertinents i van verificar que no tenia cap llicència d'activitat. També es va detectar que el local disposava de subministrament elèctric amb connexions irregulars a la xarxa.

Davant d'això es va avisar a l'empresa distribuïdora, que van certificar que la connexió era fraudulenta i estava feta des de fa anys. Així mateix, davant del perill que suposava la instal·lació detectada van desconnectar-la. Per aquest fet, la Guàrdia Civil instrueix diligències per un suposat delicte de defraudació de fluid elèctric.

taller il·legal riudoms

A més, arran d'aquesta inspecció, els agents van estendre un total de 9 actes-denúncies per infraccions administratives, relacionades amb els residus, seguretat industrial i documentació necessària per desenvolupar l'activitat, així com infraccions tributàries i de les obligacions econòmiques derivades de la seguretat social.

Aquestes diligències seran lliurades al Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia dels de Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades