Back to top

Una conversa amb l'actriu Clara Segura, últim Prosceni Reddis Bartrina

En aquesta última sessió, l'actriu i directora de teatre, Rosa Mateu, conversarà amb la també actriu Clara Segura

Fotografia: Enciclopèdia Catalana

Aquest dimarts dia 2 d'abril, a les 19:00 h, tindrà lloc al Teatre Bartrina de Reus el darrer Prosceni Reddis Bartrina. En aquesta ocasió l'actriu i directora de teatre, Rosa Mateu, conversarà amb la també actriu Clara Segura. L'entrada per assistir a l'acte és gratuïta.

El cicle és organitzat conjuntament per la Fundació Privada Reddis i el Consorci del Teatre Bartrina de Reus, amb el suport de la Diputació de Tarragona

En aquesta ocasió, forma part del Cicle "Trajectòries" i la voluntat de la iniciativa és establir una conversa amb diferents creadors.

En la programació d'aquest 2024, a través de les converses que ja s'han realitzat, el compositor Joan Magrané ha conversat amb Antoni Ros Marbà, amb el compositor Josep Maria Guix i amb el director d'orquestra Josep Pons. 

El Prosceni Reddis Bartrina

El projecte Prosceni Reddis Bartrina és un cicle que va començar el 2022 amb converses sobre la trajectòria de destacats creadors i artistes del món de les arts escèniques: cinema, teatre, dansa, música... que han tingut un abast nacional i estan relacionats d’alguna manera amb la ciutat o alguna de les seves institucions o entitats.

Paraules clau:

Notícies relacionades