A una final de la vuitena!

Els de Jordi Garcia es classifiquen per la final i lluitaran per la vuitena Copa contra el Barça.

L'inici emocionant del Liceo-Reus s'ha repetit en les semifinals. Una blava de Checco Compagno ha estat aturada per Martí Zapater, que ha jugat les semifinals substituint Càndid Ballart, titular contra el Liceo. Els de Jordi Garcia s'han fet forts en defensa tot i la inferioritat numèrica, i al minut tres, un u contra u de talent de Marc Julià ha acabat amb gol de David Gelmà des del punt de penal (1-0).

Quan millor estaven els ganxets, que han tingut un parell d'oportunitats clares per fer el segon, el Lleida ha capgirat el marcador. Els locals han situat l'empat amb un xut de Jepi Selva (1-1), i han remuntat amb un gol de Joan Cañellas (1-2). El Reus no s'ha empetitit i ha buscat l'empat, que ha arribat a través de Diego Rojas, que ha aprofitat una bona pressió defensiva de l'equip de Jordi Garcia (2-2). Amb aquest resultat s'ha arribat al descans.

Julià fa el tercer

La segona part ha començat amb la desena falta del Reus, una acció que Andreu Tomàs ha enviat al pal de la porteria de Martí Zapater. La resposta roig-i-negra han estat dues boles al ferro gairebé consecutives de Ferran Giménez i Diego Rojas. La superioritat ganxeta no s'ha fet palès amb gols fins que el Lleida també ha fet la desena. El mag d'Olot Marc Julià, amb un aixecar i picar de llibre, ha fet el tercer des de la falta directa (3-2).

El Reus s'ha defensat amb dents i ungles per mantenir el resultat, amb bones recuperacions defensives i una gran actuació de Martí Zapater sota pals. Amb el xiulet final, eufòria de la parròquia reusenca, que demà lluitarà per aixecar la vuitena Copa. El rival serà el de sempre, el Barça d'Edu Castro.

Amb Lloret a la retina

L'última final de Copa del Reus va ser el 2017 a Alcobendas i contra els blaugranes, que van aixecar el títol. Diumenge, a partir de les 15 h, el Reus jugarà per repetir la gesta del 2006 a Lloret de Mar