Back to top

Una nova protesta contra Lotte marca l'inici de les vacances de Setmana Santa a Mont-roig

Sota el lema “Benvingut/da a les teves últimes vacances” diverses entitats i plataformes han restringit l'accés a la N340.

Aquestes vacances de Setmana Santa han començat amb una nova concentració contra la construcció de la fàbrica de Lotte a Mont-roig del Camp. Sota el lema 'Benvingut a les teves últimes vacances', una quinzena de membres de diverses entitats ecologistes com Salvem Mont-roig, GEPEC– EdC, Stop creuers Tarragona,
Plataforma Aturem Hard Rock, Revolta pagesa o Cel Net han restringit el trànsit a la nacional 340 per informar els visitants de les seves protestes i recollir firmes en contra del projecte.

La mobilització, que ha tingut lloc aquest Dijous Sant, ha transcorregut sense problemes i de manera coordinada amb els Mossos d'Esquadra. Les entitats convocants destaquen que la falta de responsabilitat i transparència política són els principals motius d'aquesta nova mobilització, juntament amb la preocupació per la manca d'un estudi d'impacte mediambiental i paisatgístic d'aquest projecte i la incertesa sobre el tractament de l'aigua i dels residus contaminants que aquest generarà.

La mobilització també ha servit per mostrar el rebuig  d'aquestes entitats als acords presos a l'anterior Ple celebrat el passat 11 de març a Mont-roig del Camp, al qual es va aprovar una modificació del Pla d'Ordenació Urbanístic Municipal (POUM) i la compravenda dels terrenys del sector SUD-4 Els Comellarets, on ha d'anar ubicada aquesta fàbrica.

Paraules clau:

Notícies relacionades