Back to top

Els veïns del Club Mont-roig insisteixen que senten inseguretat amb el projecte de Lotte

Es tracta d'un neguit que fa temps que expressen i que, malgrat que s'han reunit amb el batlle diverses vegades, encara no han pogut resoldre.

Els veïns de la urbanització més pròxima a la futura fàbrica de Lotte a Mont-roig del Camp, la Urbanització Club Mont-roig, fa mesos que asseguren sentir inquietud i inseguretat per alguns punts del projecte de Lotte al municipi. 
 
Pel que fa al canvi d'usos dels terrenys d'Els Comellarets, expliquen que en un inici es va plantejar que la fàbrica de bateries mòbils de Lotte podria tenir un nivell 6 de perillositat. Més tard, aquesta dada es va rectificar, per part de l'ajuntament, amb un grau 4 o 5, que encara està per definir. Expressen que això els provoca certa inseguretat. Un neguit que també ve pel fet de saber que aviat tindran un parc fotovoltaic a la seva zona.
 
Els veïns s'han reunit amb l'Ajuntament diverses vegades, sense que aquestes trobades hagin satisfet les seves necessitats informatives. A més, insisteixen que el canvi del POUM pot derivar en casos semblants al seu, en el futur, en què la indústria s'instal·li en altres zones del terme municipal.

Per la seva banda, el batlle ha tornat a insistir que continuaran "sent transparents" i que compliran amb tota la normativa de seguretat.

Paraules clau:

Notícies relacionades