Back to top

Una nova vida per a les zones comunitàries del Mas Bertran de Reus

A través d'un procés participatiu, el centenar de famílies que viuen en aquest habitatge social han redissenyat com volen que siguin els seus espais de lleure.

La pandèmia ha reivindicat els espais a l'aire lliure. I en el cas dels pisos també les zones comunes. Per aquest motiu, el centenar de famílies que viuen a l'habitatge social del Mas Bertran de Reus s'han ficat d'acord i, gràcies a Redessa, han redissenyat els espais comuns.

Des de fa unes setmanes, tots ells ja gaudeixen de dues pistes de petanca, un sorral per als infants, més bancs a l'ombra i, pròximament, també un hort urbà. I és que les zones comunes del Mas Bertran són molt extenses, però fins ara han estat desaprofitades.

Mas Bertran de Reus

Millorar la qualitat de vida de les persones que viuen en habitatges socials

No obstant això, la pandèmia i un procés participatiu per part de Redessa han revalorat els espais. De fet, i segons la regidora d'Economia, Coneixement i Habitatge de l'Ajuntament de Reus i consellera delegada de REDESSA, Teresa Pallarès, "amb aquesta iniciativa es vol treballar per a la millora de la qualitat de vida en les promocions d'HPO (Habitatges amb Protecció Oficial), fent de les zones comunitàries un espai atractiu, útil, adaptat a les diverses situacions i edats, perquè suposin una extensió de les llars i tothom les pugui gaudir".

Paraules clau:

Notícies relacionades