Back to top

Vermuts Miró obté el Premi Internacional al Sabor Superior de l’International Taste & Quality

El procés de sel·lecció, consisteix en una anàlisi sensorial a cegues amb productes procedents de més de 120 països de tot el món.

Vermuts Miró suma un altre èxit per l’alta qualitat dels seus productes: el segell de qualitat Internacional Taste Quality (iTQi) de Brusel·les.

Aqusta institució ha otorgat al Vermut Miró Reserva el “Premi al Sabor Superior 2021” (Superior Taste Award 2021), un reconeixement mundial avalat per l’organització líder dedicada a promoure i reconèixer productes de sabor superior.

Premi al Sabor Superior 2021

El Superior Taste Award és un premi otorgat per l’International Taste Quality Institute (iTQi), situat a Brusel·les, Bèlgica, el qual reconeix aliments i begudes d’excel·lent sabor i qualitat. El premi és utilitzar com a put de referència per als directors de qualitat, i com una poderosa eina per als departaments de vendes i màrqueting i és considerat com la “Guia Michelin” dels productes alimentaris.

Vermuts Miró revalida el premi obtingut en edicions anteriors, amb dues estrelles d’or, equivalent a un producte de diferents restaurants amb estrelles Michelin. El procés de sel·lecció, consisteix en una anàlisi sensorial a cegues amb productes procedents de més de 120 països de tot el món, on són evaluats per la seva qualitat organolèptica, seguint un enfocament sistemàtic basat en els criteris d’olfacte, aparença, sabor, textura i sensació final són rigorosament valorats i puntuats segons que s’esperava d’un producte de consum de la seva categoria existint una estricta avaluació per reflectir la qualitat hedònica general. 

Paraules clau:

Notícies relacionades