Back to top

Vinicultura i solidaritat es fusionen al vi #alvostrecostat

La Denominació d'origen Montsant ha fet entrega del vi elaborat per donar suport al Celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí. La riuada del passat mes d'octubre va arrasar l'edifici de la seva bodega.
Imatge d'una botella de i una copa del vi #alvostrecostat elaborat per la DO Montsant i fer-ne una donació al Celler Rendé Masdeu de l'Espluga de Francolí

Amb un total de 2.600 ampolles s'ha creat aquest vi elaborat conjuntament entre 15 cellers de la DO Montsant. L'objectiu és del tot solidari; entregar-lo al Celler Rendé Masdéu de l'Espluga de Francolí per tal de donar-los suport després que la riuada d'ara fa 3 mesos se'ls emportés l'edifici on estava ubicat.


El Masroig ha estat l'escenari d'aquest acte que ha comptat amb un esmorzar i un tast d'aquest vi i la companyia de tots els vinicultors participants.

Fotografia de familia de tots els vinicoltors participants en el vi solidari #alvostrecostat
El vi, creat conjuntament sota el nom #alvostrecostat, està elaborat amb un cupatge de les varietats més emblemàtiques de la DO Montsant com les garnatxes i carinyenes. En la creació d'aquest vi també s'hi han bolcat altres empreses tant pel que fa al disseny de les etiquetes, com amb els taps o les pròpies ampolles. Un gest col·laboratiu que posa de manifest la complicitat que es viu en el món vinícola.

El vi es pot adquirir en la pàgina web del celler Rendé Masdéu i en alguns establiments col·laboradors.

Paraules clau:

Notícies relacionades