Back to top

Violen una nena de 13 anys en un descampat a La Selva del Camp

Ho avança el Diari de Tarragona, que explica també que el presumpte agressor va ser detingut pels Mossos d'Esquadra però el jutge l'ha deixat en llibertat amb càrrecs.

Segons explica el Diari de Tarragona, un noi de 21 anys hauria violat una nena de 13 a l'interior d'un cotxe el mes de gener. La menor d'edat hauria quedat amb el seu violador a través de les xarxes socials i un cop havien quedat, ell l'hauria dut a un descampat on l'hauria violat. La menor havia estat sotmesa a un examen mèdic per verificar la seva declaració. 

Sempre segons el rotatiu, els pares haurien presentat una denúncia als Mossos d'Esquadra a principis del mes de febrer, després de dies de silenci de la nena. La policia catalana, en conèixer la identitat de l'agressor, va citar-lo a la comissaria i ell hi va anar. Després de declarar en seu policial va quedar detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual

El Diari també explica que el jove ha quedat en llibertat amb càrrecs i que la causa continua oberta per continuar recopilant informació. 

Paraules clau:

Notícies relacionades