Back to top

Virginias presenta el seu nou Torró de Vermut de Reus amb Patates Xips

Amb aquest producte, la firma ret homenatge a la ciutat de Reus que l'ha vist néixer i créixer amb un packaging on mostra els elements característics de la ciutat.

Aquest any Nadal arriba carregat d’història, tradició i sabor. Virginias, la reconeguda marca reusenca de torrons i xocolates des de 1932, enalteix la seva ciutat natal, on ha crescut i ha arrelat, amb allò que millor sap fer: torrons. D’aquesta manera, la firma presenta la seva novetat d’aquest 2020: un Torró de Vermut de Reus i Patates Xips. 

En la seva aposta per la cuina d’avantguarda, Virginias ha escollit un antic gust de la firma que els mestres torronaires de la marca han reformulat i reinventat per tal d’oferir als paladars torroners més exigents noves receptes. Destaca especialment el Torró de Vermut de Reus amb Patates Xips, una aposta ideal pels més intrèpids i atrevits. Una versió de l’aperitiu més tradicional convertit en unes postres artesanes elaborades amb un vermut reusenc, una picada d’ullet per completar l’homenatge a la ciutat, coneguda també com la capital del vermut. Tota una explosió de sabor per despertar els sentits i viatjar amb el paladar als migdies dels diumenges a una terrassa al sol.

El nou vermut es podrà aconseguir properament a través de la pàgina web de Virginias i les botigues de Reus, Agramunt, Barcelona i Madrid.

Una relació amb història

Reus, capital del Baix Camp, és coneguda, sense cap mena de dubte, per ser la ciutat que va veure néixer al geni del modernisme Antoni Gaudí, però també és el bressol de Virginias. La marca també venera la ciutat amb el packaging d’aquest nou torró, on es pot observar els edificis característics de la ciutat com la plaça del Mercadal i l’estàtua del General Prim.

Virginias va arrencar el 1932 en aquesta ciutat, on va obrir la seva primera botiga i la fàbrica de producció. Ja el 1935 la firma va ampliar la maquinària i les seves instal·lacions. El 2018, l’empresa Acrimont Foods va adquirir la marca, la maquinària i els coneixements de Virginias, que ha continuat amb la producció de xocolata i torrons al passeig Sunyer de Reus. La marca distribueix actualment els seus productes a tot el territori espanyol, però sempre fidel a la seva tradició artesanal i als seus orígens reusencs.

Paraules clau:

Notícies relacionades