Back to top

Virginias presenta en societat el seu nou torró en honor a la ciutat de Reus

L’originalitat i la creativitat del torró de vermut amb xips és suma al gran catàleg de torrons tant tradicionals com innovadors.

Torrons Virginias ha presentat aquest passat dimecres el seu nou torró i caixa de torrons, els quals rendeixen homenatge a la ciutat de Reus. El nou gust escollit a estat el de "vermut amb xips", aperitiu distintiu de la localitat, un gust atrevit i únic amb el que volen reinventar les postres tradicionals d'aquestes festes. L'arquitectura modernista de Reus, és el segon tema que volen honorificar, decorant les capses de torrons amb diverses façanes emblemàtiques de la capital del Baix Camp.

Els productes han estat presentats a la parada de la marca, situada al mercat de Nadal de la plaça Mercadal. La presentació ha estat acompanyada per les autoritats locals, que han lloat l’aposta en aquest temps difícils.

L’originalitat i la creativitat d’aquest producte, que espera convertir-se en el producte estrella a moltes taules del territori, és suma al gran catàleg de torrons tant tradicionals com innovadors de Virginias, que es poden adquirir a la seva web o als establiments d’Agramunt, Barcelona, Madrid i Reus.

Paraules clau:

Notícies relacionades