Back to top

Virginias dona torrons a pacients d'Alzheimer

En total s'han atorgat 170 lots, una acció que asseguren, pot ajudar als pacients a recordar.

Al Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i Unitat de la Memòria de Reus han arribat els regals de Nadal per avançat. L'empresa de torrons VIRGINIAS ha ofert un lot amb 5 torrons diferents a cada usuari del centre. L'objectiu és continuar amb la labor social que exerceix l'empresa dins del programa Compromís Viriginas, sobretot aquest Nadal tan atípic. Segons explica Víctor, d'operacions de Virginias, ha explicat que és la primera vegada que es fa aquesta campanya per endolcir el Nadal a persones amb alzheimer.

La fundació Rosa Maria Vivar agraeix aquest gest cap als usuaris del centre, ja que asseguren que és una bona manera per recordar. La presidenta de la fundació ha declarat que "agraïm que virginias tingui la sensibilitat de donar un producte que té una connotació nadalenca i això ajuda a trobar records".

virginias


La directora del Centre Terapèutic per a l'Alzheimer i Unitat de la Memòria, M. Jesús Lerin, ha explicat que "tota mena de tradició, com és el Nadal, ajuda a treballar la memòria remota i la reminiscència".

Tot i ser un Nadal diferent, els usuaris de la Fundació Rosa Maria Vivar podran gaudir d'aquestes festes, amb una mica més de dolçor.

Paraules clau:

Notícies relacionades