Back to top

Crema de colrave | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquesta crema de colrave? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquesta crema de colrave amb el xef Xavier Ferraté, del restaurant Bresca de Cambrils.

INGREDIENTS

  • Ceba
  • Colrave
  • Escamarlans 
  • Carabassa 
  • Ous de truita 
  • Pinyons 
  • Cibulet 
  • Oli verge 
  • Aigua 
  • Sal 
  • Pebre negre 

ELABORACIÓ

  1. Comencem a fer una crema de colrave. En una cassola a foc lent hi sofregim la ceba tallada amb oli verge. Mentrestant, pelem i tallem la col rave i l'afegim a la cassola. 
  2. Pujarem el foc per anar ofegant la verdura i ho salpebrem. Ho tapem per i ho deixem sofregir durant uns 10 minuts.
  3. Mentre se sofregeix la verdura, pelem i netegem uns escamarlans i els passem per la paella amb un raig d'oli i una mica de sal i pebre. 
  4. Afegim la carabassa tallada a daus a la paella amb els escamarlans. 
  5. Passats els 10 minuts, afegirem aigua calenta a la cassola on tenim la ceba i la colrave. Ho tapem i ho deixem bullir uns 15 minuts. Passats aquests minuts, ho triturem tot amb el túrmix
  6. Ho emplatem amb els daus de carabassa, els escamarlans, uns ous de truita i uns pinyons al fons del plat. Hi tirem la crema per damunt i ho acabem amb unes gotes d'oli i una mica de pebre. 

Paraules clau:

Notícies relacionades