Back to top

Filet al foie | Recepta

Vols aprendre a cuinar un filet al foie? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquest filet al foie amb el xef Rubén Bazurto, del restaurant Castillo de Javier.

INGREDIENTS

  • Filet de porc
  • Foie gras
  • Mantega
  • All
  • Romaní
  • Farigola
  • Vi negre
  • Brou
  • Patata violeta
  • Oli de sèsam
  • Ceba caramel·litzada
  • Xiitake
  • Micromezclum

ELABORACIÓ

  1. Desfem la mantega en una paella i la infusionem amb l'all, la farigola i el romaní i amb tots aquests ingredients marquem el filet de porc a la mateixa paella. Hi afegim el foie
  2. Per la salsa, reduïm el vi negre juntament amb una mica de brou. 
  3. Fem el puré de patata violeta. Bullim les patates i quan estiguin toves les colem i les triturem amb mantega i una mica d'oli de sèsam fins que quedi un puré ben fi. 
  4. Tallem els bolets xiitake i els afegim a la paella on tenim el filet i el foie. 
  5. Ho emplatem amb el puré com a base, el filet i el foie damunt. La ceba caramel·litzada i els xiitakes i ho banyem tot amb la salsa. Finalment ho decorem amb el micromezclum. 
  6. Opcionalment, podeu fumejar el plat. 

Paraules clau:

Notícies relacionades