Back to top

Calçots amb pesto i escamarlans | Recepta

Vols aprendre a cuinar uns calçots amb pesto i escamarlans? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquests calçots amb pesto i escamarlans amb el xef Jordi Tranquillo, del restaurant italià La Stiva de Cambrils.

INGREDIENTS

  • Calçots
  • Escamarlans
  • Speck
  • Alfàbrega
  • Ametlles
  • Avellanes
  • Tomàquet sec
  • OOVE

ELABORACIÓ

  1. Coem els calçots durant una hora a 83° al forn. Un cop cuits, els marquem en una paella amb un raig d'oli.
  2. Mentrestant fem el pesto. Agafem l'alfàbrega, les ametlles, les avellanes, el tomàquet sec i una mica d'oli i ho triturem tot. 
  3. En una altra paella, coem els escamarlans amb un raig d'oli. 
  4. Per fer el cruixent d'speck, el deshidratem a 70° durant 10 hores.
  5. Ho emplatem tot amb el pesto com a base, els calçots i els escamarlans i l'speck deshidratat a damunt de tot. 

Paraules clau:

Notícies relacionades