11:16 - 12 març 2024
Gastromobil
Calçots amb pesto i escamarlans | Recepta
Vols aprendre a cuinar uns calçots amb pesto i escamarlans? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquests calçots amb pesto i escamarlans amb el xef Jordi Tranquillo, del restaurant italià La Stiva de Cambrils.
INGREDIENTS
- Calçots
- Escamarlans
- Speck
- Alfàbrega
- Ametlles
- Avellanes
- Tomàquet sec
- OOVE
ELABORACIÓ
- Coem els calçots durant una hora a 83° al forn. Un cop cuits, els marquem en una paella amb un raig d'oli.
- Mentrestant fem el pesto. Agafem l'alfàbrega, les ametlles, les avellanes, el tomàquet sec i una mica d'oli i ho triturem tot.
- En una altra paella, coem els escamarlans amb un raig d'oli.
- Per fer el cruixent d'speck, el deshidratem a 70° durant 10 hores.
- Ho emplatem tot amb el pesto com a base, els calçots i els escamarlans i l'speck deshidratat a damunt de tot.