Back to top

Llobarro a la mediterrània | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest llobarro a la mediterrània? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar un llobarro a la mediterrània amb el xef Joan Gómez, del restaurant Miramar de Cambrils.

INGREDIENTS

  • Llobarro
  • Escamarlà
  • Anxoves
  • Calçots
  • Olives negres 
  • Tomàquet cherry
  • Tomàquet 
  • Fonoll
  • Tàperes
  • Xerès sec
  • Fumet 

ELABORACIÓ

  1. Saltegem el calçot i el tomàquet cherry en una paella amb una mica d'oli. Al cap d'un parell de minuts, hi afegim les olives negres, les tàperes i una mica de fonoll
  2. Aboquem el Xerès sec i el fumet, ho corregim de sal i hi posem una mica de pebre. Deixem que el bou redueixi una mica, entre 3 i 4 minuts. 
  3. Un cop tenim feta la reducció, ho aboquem en una safata de forn amb el llobarro i l'escamarlà. 
  4. Deixem que es cuini el peix al forn durant uns 10-12 minuts a 180°. 
  5. Finalment, ho emplatem amb unes anxoves. 

Paraules clau:

Notícies relacionades