12:04 - 9 abril 2024
Gastromobil
Llobarro a la mediterrània | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest llobarro a la mediterrània? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar un llobarro a la mediterrània amb el xef Joan Gómez, del restaurant Miramar de Cambrils.
INGREDIENTS
- Llobarro
- Escamarlà
- Anxoves
- Calçots
- Olives negres
- Tomàquet cherry
- Tomàquet
- Fonoll
- Tàperes
- Xerès sec
- Fumet
ELABORACIÓ
- Saltegem el calçot i el tomàquet cherry en una paella amb una mica d'oli. Al cap d'un parell de minuts, hi afegim les olives negres, les tàperes i una mica de fonoll.
- Aboquem el Xerès sec i el fumet, ho corregim de sal i hi posem una mica de pebre. Deixem que el bou redueixi una mica, entre 3 i 4 minuts.
- Un cop tenim feta la reducció, ho aboquem en una safata de forn amb el llobarro i l'escamarlà.
- Deixem que es cuini el peix al forn durant uns 10-12 minuts a 180°.
- Finalment, ho emplatem amb unes anxoves.