Back to top

Steak tartar | Recepta

Vols aprendre a cuinar aquest steak tartar? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus

Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar un steak tartar amb el xef Ramon Accensi, del restaurant Kema de Cambrils.

INGREDIENTS

  • Carn de vaca gallega
  • Moll de l'os de la mateixa vaca
  • Salsa gochujang
  • Sal
  • Pebre
  • OOVE
  • Cebeta de Figueres
  • Cogombres confitats en vinagre
  • Tàperes
  • Cibulet
  • Mostassa Dijon
  • Salsa Perrins

ELABORACIÓ

  1. Piquem la carn a trossets ben petits i la posem en un bol. Ho salpebrem i ho amanim amb una mica d'oli. Ho barregem tot bé.
  2. Hi afegim la ceba, el cogombre i les tàperes ben picades.
  3. Hi posem una mica de salsa gochujang, mostassa Dijon i salsa Perrins. Ho tornem a barrejar bé perquè s'integri tot. 
  4. Agafem el moll de l'os de la mateixa carn, el fem a la brasa i l'acabem de coure al forn
  5. Ho emplatem amb una mica de farigola i romer i hi posem el moll a sobre i l'omplim amb l'steak tartar. 
  6. Fem una maionesa amb salsa gochujang i decorem l'steak amb aquesta maionesa. 
  7. Cremem la farigola i el romer per donar-li un gust de brasa i per acabar tirem sal negra per damunt de la carn. 

Paraules clau:

Notícies relacionades