14:13 - 2 abril 2024
Gastromobil
Steak tartar | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquest steak tartar? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar un steak tartar amb el xef Ramon Accensi, del restaurant Kema de Cambrils.
INGREDIENTS
- Carn de vaca gallega
- Moll de l'os de la mateixa vaca
- Salsa gochujang
- Sal
- Pebre
- OOVE
- Cebeta de Figueres
- Cogombres confitats en vinagre
- Tàperes
- Cibulet
- Mostassa Dijon
- Salsa Perrins
ELABORACIÓ
- Piquem la carn a trossets ben petits i la posem en un bol. Ho salpebrem i ho amanim amb una mica d'oli. Ho barregem tot bé.
- Hi afegim la ceba, el cogombre i les tàperes ben picades.
- Hi posem una mica de salsa gochujang, mostassa Dijon i salsa Perrins. Ho tornem a barrejar bé perquè s'integri tot.
- Agafem el moll de l'os de la mateixa carn, el fem a la brasa i l'acabem de coure al forn.
- Ho emplatem amb una mica de farigola i romer i hi posem el moll a sobre i l'omplim amb l'steak tartar.
- Fem una maionesa amb salsa gochujang i decorem l'steak amb aquesta maionesa.
- Cremem la farigola i el romer per donar-li un gust de brasa i per acabar tirem sal negra per damunt de la carn.