Back to top

La 23a. Fira de l'Oli a Reus serveix uns 3000 esmorzars

Milers de persones han gaudit de la Festa de l'Oli Nou que s'ha celebrat aquest divendres i dissabte a la plaça de la Llibertat de Reus. L'esmorzar degustació ha estat l'acte estrella amb 3000 racions servides.
esmorzar popular durant la 23a. Fira de l'Oli de Reus

L'oli nou de la DOP Siurana s'ha presentat en societat aquest cap de setmana, en el marc de la 23a. Fira de l'oli Siurana que se celebra a Reus.

La promoció, degustació i venda d'oli són els principals objectius d'una fira que té una part de públic fidel, però que cada vegada atrau visitants de més lluny que aprofiten per comprar el primer oli de la nova campanya. Les cooperatives participants, que enguany han estat setze, valoren la importància d'estar presents a la fira i de mostrar les varietats de l'oli dins la DOP Siurana.

Enguany l'oli s'ha venut al mateix preu que l'any passat: 25 euros la garrafa de cinc litres i 12 euros la de de dos litres.

Pel que fa al volum de vendes, que encara no se'n té la xifra definitiva, destaca l'increment de la venda de l'oli de raig, que gairebé iguala la de l'oli filtrat.

L'esmorzar degustació ha tornat a ser l'acte estrella de la Festa de l'oli nou, amb un total de 3000 esmorzars servits. Tallers, espectacles, showcooking o el concurs "Guanya el teu pes en oli", han estat les activitats que han complementat la fira.

Paraules clau:

Notícies relacionades