Back to top

Onolfo reclama 'fer un cafè' amb algun responsable de l'Ajuntament de Reus

A través del seu compte de Twitter, el propietari del CF Reus demana una reunió per buscar una solució urgent per salvar el club.

Tal i com va avançar Canal Reus la setmana passada, Clifton Onolfo és a la Costa Daurada a la recerca de les aliances necessàries per continuar la seva croada per salvar el CF Reus. Més enllà de les estridències de l'americà, el cert és que aquest cop assegura haver arribat amb un feix de diners sota el braç que haurien de permetre que els roig-i-negres tornessin al futbol professional la temporada 2021/2022. Conscient de la seva manca de credibilitat, reclama diàleg amb l'Ajuntament i reconeix, obertament, que els seus inversors són aquí per a fer negoci, més enllà del futbol. 

Ara, però, i davant de la nova reclamació de la Federació Catalana de Futbol a l'administrador concursal alertant que Onolfo encara ha de pagar els 220.000 euros de salari dels jugadors del filial, el propietari del CF Reus torna a reclamar una reunió amb l'Ajuntament. Ho fa a través de les xarxes socials i ho fa amb la intenció de forçar la situació. 

De fet, el que necessita Onolfo és un camp de futbol i l'inici d'un procés de negociació per poder desenvolupar els seus projectes immobiliaris. Uns requisits que no poden tirar-se endavant sense el vist-i-plau del consistori. El govern, en més d'una ocasió, ja ha assegurat que es malfia de l'americà i li ha tancat la porta. 

Onolfo, amb el calendari apretat, busca a la desesperada els aliats que ha vingut a cercar. Sigui o no sigui veritat que duu inversors darrera, al final, la situació del CF Reus es complica dia rere dia fins al punt que sembla molt difícil que no s'acabi liquidant el club. 

Paraules clau:

Notícies relacionades