13:48 - 19 març 2024
Gastromobil
Crema de colrave | Recepta
Vols aprendre a cuinar aquesta crema de colrave? Segueix aquesta recepta de la Gastromòbil de Canal Reus
Aquesta setmana a la Gastromòbil de Canal Reus aprenem a cuinar aquesta crema de colrave amb el xef Xavier Ferraté, del restaurant Bresca de Cambrils.
INGREDIENTS
- Ceba
- Colrave
- Escamarlans
- Carabassa
- Ous de truita
- Pinyons
- Cibulet
- Oli verge
- Aigua
- Sal
- Pebre negre
ELABORACIÓ
- Comencem a fer una crema de colrave. En una cassola a foc lent hi sofregim la ceba tallada amb oli verge. Mentrestant, pelem i tallem la col rave i l'afegim a la cassola.
- Pujarem el foc per anar ofegant la verdura i ho salpebrem. Ho tapem per i ho deixem sofregir durant uns 10 minuts.
- Mentre se sofregeix la verdura, pelem i netegem uns escamarlans i els passem per la paella amb un raig d'oli i una mica de sal i pebre.
- Afegim la carabassa tallada a daus a la paella amb els escamarlans.
- Passats els 10 minuts, afegirem aigua calenta a la cassola on tenim la ceba i la colrave. Ho tapem i ho deixem bullir uns 15 minuts. Passats aquests minuts, ho triturem tot amb el túrmix.
- Ho emplatem amb els daus de carabassa, els escamarlans, uns ous de truita i uns pinyons al fons del plat. Hi tirem la crema per damunt i ho acabem amb unes gotes d'oli i una mica de pebre.