Back to top

200 metres quadrats de mural a l'entrada de Falset

D'un estil pictòric i inspirat del món del grafiti, és un dels més grans de la comarca i és un homenatge al paisatge del Priorat.

200 metres quadrats, 6 d'alçada, i 30 de llargada, són les mides del nou mural de Falset, possiblement el més gran de la comarca del Priorat. Es troba a l'entrada del poble, i fa una setmana que l'artista Pep Walls amb l'ajuda del seu germà, treballa en ell. El Pep és un artista de carrer que va néixer a Bellmunt del Priorat, però fa temps que va marxar. Tot i això, sempre torna a casa, el seu refugi, i és el que ha volgut reflectir amb el mural.

El mural tracta sobre el paisatge del Priorat i és un homenatge a les empreses que treballen i inverteixen al territori, i els colors són els protagonistes totals.

mural falset


L'artista va proposar fer el mural a l'amo de la nau on es troba la façana, i aquest el va rebre amb els braços oberts. Al poble, en canvi, ha causat una mica de debat, ja que la majoria de murals que s'hi troben són d'un estil més clàssic i acadèmic, mentre que aquest, té un estil pictòric, inspirat del món del grafiti i de la pintura contemporània. Tot i això, l'artista està molt content de portar aquest estil al poble, i creu que acabarà agradant a tothom.

Fa set dies que treballen amb el mural, i esperen que en quatre o cinc dies més estigui enllestit, i pugui donar la benvinguda d'una manera especial a tots el que visiten el poble.

Paraules clau:

Notícies relacionades