Back to top

Adeu, World Padel Tour; hola, Premier Padel

Pocs dies després del Màster Final de Barcelona del World Padel Tour, ja s'ha fet oficial el calendari del Premier Padel, el principal circuit mundial del pàdel a partir del 2024.

Qatar Sports Investments i la Federació Internacional de Pàdel, amb el suport de les jugadores i jugadors, han adquirit el World Padel Tour i han creat un únic circuit principal: el Premier Padel. Un certamen, però, que ha conviscut amb el WPT en els darrers dos anys. Aquest circuit, presidit per Nasser Al-Khelaïfi, empresari qatarià i màxim mandatari del París Saint-Germain, substituirà el World Padel Tour després d'una dècada. 

El calendari

FOTOGRAFIA: Calendari del Premier Padel 2024

La reusenca Ari Sánchez i Paula Josemaría, que són les últimes números u del món de la història del World Padel Tour, defensaran aquest privilegi al Premier Padel. Un circuit que comptarà amb 25 torneigs en 18 països diferents aquest 2024. La temporada arrancarà a Riyad, a l'Aràbia Saudí; i acabarà a Barcelona amb la Premier Padel Tour Finals. Entremig, el circuit passarà per Qatar, Mèxic, Dubai, París i Milà, entre d'altres.

Sense torneig a Reus

Després que s'anunciés que l'empresa qatariana QSI adquiria el World Padel Tour, s'esperava que moltes ciutats que tenien un torneig del WPT es quedessin sense. I Reus n'és un exemple. Després de dos anys acollint un certamen, la capital del Baix Camp es queda fora del principal circuit del món del pàdel

Paraules clau:

Notícies relacionades