Back to top

Álex Fernández, cedit a l'Ascó

El fins ara capità del Reus FCR jugarà al conjunt de la Ribera d'Ebre, que milita a la Primera Catalana, fins a finals de temporada.

FOTOGRAFIA: Andrés Romero

Moviments al Reus FCR. El defensa central i capità del conjunt roig-i-negre Àlex Fernández, marxa cedit al Futbol Club Ascó fins a finals de temporada. Vital en els ascensos del club reusenc des de la Segona Catalana fins a la Tercera Federació, enguany Fernández no ha gaudit de massa minuts: només va jugar mitja part a Vilafranca, on va ser titular. 

De fet, Fernández va debutar amb l'Ascó de la Primera Catalana aquest passat diumenge en la victòria del seu nou equip contra el Catllar (4-0). En el primer partit, el central va ser titular i va jugar més de setanta minuts. Al conjunt de la Ribera d'Ebre, el futbolista cedit pel Reus jugarà amb els exroigs-i-negres Àlex Ródenas, Marcel Meseguer i Enric Cubells

Una fitxa lliure

Amb la marxa d'Àlex Fernández, el Reus FCR recupera una fitxa per un jugador major de 23 anys. El mercat de la Tercera Federació no tanca fins al 31 de gener, i el club està atent a possibilitats que puguin aparèixer fins aleshores, tal com va passar amb l'arribada de Víctor Oribe a principis d'any. Això sí, l'objectiu és trobar una peça que reforci la part atacant de l'equip.

Paraules clau:

Notícies relacionades