Back to top

ARA Reus vol modernitzar els polígons de la ciutat

El partit vol invertir 400.000 € més, en millorar les vies i les zones dels polígons de Reus

Ara Reus ha presentat les seves propostes sobre els polígons industrials de Reus. Daniel Rubio, posa èmfasi en la conservació, manteniment i modernització d'aquest sector productiu de Reus, a més d'apostar per les energies renovables. Segons Rubio, es treballaria conjuntament amb les associacions i entitats agremiades al sector.

En primer lloc, el partit faria una inversió de 400.000 euros anuals, inclosa als pressupostos, per tal de reactivar el segon pla director de manteniment, conservació i modernització dels polígons industrials Reus. El partit municipalista ha enumerat algunes de les tasques en les quals es volen enfocar: el deteriorament del paviment, la pintura i la senyalització. Pel que fa a les voreres, es crearia un pla de remodelació i adequació, per tal de conservar i modernitzar aquestes zones empresarials de la ciutat.

D'altra banda, Ara Reus vol continuar apostant per les energies renovables, és per aquest motiu, que vol exportar en altres polígons de la ciutat, la idea de la comunitat energètica que ja s'ha iniciat al polígon Agro Reus. 

Paraules clau:

Notícies relacionades