Back to top

Arquillué recita de nou a Ferrater enmig del rodatge d'un documental sobre el poeta

El Teatre Fortuny ha estat l'escenari del final de la gira de 'Fil de Memòria', un retrat personal i literari de l'obra poètica de Gabriel Ferrater a càrrec de Pere Arquillué. L'espectacle també ha servit per continuar amb el rodatge d'una pel·lícula documental sobre la infantesa i l'adolescència del poeta a Reus.

El Teatre Fortuny ha estat l'escenari del final de la gira de 'Fil de Memòria', un retrat personal i literari de l'obra poètica de Gabriel Ferrater a càrrec de Pere Arquillué. El reconegut actor català ha tornat a enfrontar-se, amb motiu de l'any Ferrater, a l'espectacle que va estrenar ara fa 25 anys per encàrrec del Festival Grec, juntament amb el músic Toni Ubach.

Un espectacle de contrastos basat en una poètica de la claredat i el misteri, moral però no moralista. Un espectacle d'uns poemes que, amb el pas dels anys, també han anat evolucionant en la forma de recitar-los pel mateix Arquillué.

Pel·lícula documental sobre Ferrater

L'espectacle també ha servit per continuar amb el rodatge d'una pel·lícula documental sobre la infantesa i l'adolescència de Gabriel Ferrater a Reus, un film que s'estrenarà durant el primer semestre de 2023 i que narra els primers 17 anys de vida del poeta, fins que va marxar a l'exili el 1938. Està dirigida pel director reusenc Santi Suárez i protagonitzada per la jove promesa Biel Castaño.

Paraules clau:

Notícies relacionades