Back to top

Marc Julià continuarà sent jugador del Reus fins al 2027

L'olotí ha renovat el seu contracte amb el club roig-i-negre per tres temporades més.

Notícia extraordinària a can Reus. Marc Julià i el club roig-i-negre han arribat a un acord que allarga la vinculació entre ambdues parts fins al 2027. D'aquesta manera, els reusencs s'asseguren la continuïtat d'una peça clau per Jordi Garcia en la temporada en què el 15 del Reus acabava contracte i interessava (lògicament) a altres grans clubs europeus. Amb aquesta renovació, si algú vol emportar-se l'olotí, haurà de passar per caixa.  

Julià va aterrar al Reus ara fa cinc anys, i des del primer dia ha estat un jugador important i involucrat dins de l'equip. El Mag d'Olot, format al Barça i amb passat al Manlleu, Noia i Bassano, ha marcat més de 175 gols amb la samarreta reusenca i ha guanyat la Supercopa d'Espanya del 2019. Com a roig-i-negre Julià s'ha consolidat com un dels millors especialistes del món en la pilota aturada i també com un jugador d'un nivell estratosfèric

Estiu de moviments

Amb la renovació de Marc Julià, el Reus ha realitzat fins a nou moviments aquest estiu: primer, amb les renovacions de Jordi Garcia, Càndid Ballart, Joan Salvat i David Gelmà; després amb les arribades de Martí Casas, Maxi Oruste i Arnau Canal; la promoció de Nil Viña i amb la retirada de Raül Marín i el seu pas a segon entrenador ganxet i coordinador de la base.

Escolta les primeres declaracions de Marc Julià 

Paraules clau:

Notícies relacionades