Gerra d’aigua freda

El Liceo s'imposa al Reus en la semifinal de la Supercopa (5-3) i deixa els roigs-i-negres sense jugar la final.

Els primers instants del duel entre el Reus i el Liceo han estat igualats, sense grans opcions clares pels dos equips, però amb més perill pels gallecs. Al minut 13, Fran Torres ha fet l’únic gol de la primera part (1-0).

Inici frenètic a la represa

En els primers minuts del segon temps el partit ha embogit. Dava Torres ha vist una blava que Marc Julià no ha pogut aprofitar, però que David Gelmà amb la superioritat sí que ho ha fet amb un xut des de la distància (1-1).

Sense massa temps per celebrar-ho, ha arribat la desena del Reus i Dava Torres ha tornat a col·locar el Liceo per davant en el marcador (2-1). La desena, protestada pels reusencs, ha acabat amb una blava a Jordi Garcia i els ganxets amb un home menys. En els darrers instants de la superioritat visitant, Tomás Pereira ha sorprès Càndid Ballart des de la distància per fer el tercer (3-1).

El Reus reacciona

Després del tercer, els de Jordi Garcia han agafat les regnes del partit i han generat més perill a la porteria del Liceo. Sergi Aragonès ha aprofitat una blava a Fran Torres per fer el segon des de la directa (3-2), i poc després, Marc Julià amb una gran jugada individual ha fet l’empat (3-3) i ha fet embogir l’Olímpic de Reus

Els roigs-i-negres han tingut la desena, però Aragonès no ha pogut superar Rodrigues. A la jugada següent, Dava Torres ha fet el quart del Liceo en un u contra u davant Ballart (4-3). El mateix 6 ganxet ha enviat un penal al ferro, i ja sense porter, els gallecs han sentenciat amb un nou gol de Pereira (5-3).

La temporada acaba de començar

Cop dur per un equip que confiava a començar la temporada amb un títol, i a casa. El curs acaba de començar, i el dilluns 2 d’octubre els ganxets tenen una nova dura prova a can Barça amb la primera jornada de l’OK Lliga.