Back to top

Arranquen els debats del pla estratègic de Reus

Aquest dimecres han començat les xerrades sectorials al Castell del Cambrer per tal d'aprofundir en l'anàlisi de ciutat i construir el document Horitzó 2032.

El pla estratègic de Reus continua avançant en la seva segona fase. Després de l'anàlisi que es va fer en la primera, ara és l'hora de les propostes efectives, els debats i les reflexions. Per això, Reus Horitzó 2032 ha planificat mitja dotzena de xerrades amb ponents del territori per tal d'abordar els diversos sectors i àmbits que es consideren estructurals. 

Aquest dimecres va començar el cicle amb la xerrada a càrrec de Gerard Nogués, de CoopCamp, Sofia Moya, dels serveis territorials de Treball de la Generalitat i Gabriel Domènech, de l'escola Techma Business School. Els tres van debatre al voltant de la competitivitat del territori, la innovació, l'emprenedoria i les possibilitats que ofereix la ciutat als futurs empresaris.

La propera xerrada serà el dimecres 20 d'abril i versarà sobre la cultura, amb la participació de Rosa Mateu, Francesc Cerro-Ferran i Jordi Freixes. 

Paraules clau:

Notícies relacionades