Back to top

Arriba el mes del romesco a Cambrils

La desena edició de les Jornades del romesco de Cambrils s'allarguen tot un mes per primera vegada

El romesco és un dels trets característics de Cambrils; és per això que al poble costaner ja fa deu anys que celebren les Jornades Gastronòmiques del romesco, amb les que es presenten un ventall d'opcions gastronòmiques que pretenen posar en valor els cinquanta anys de la recepta. Aquest any les jornades es presenten com el primer mes del romesco.

La desena edició començarà el pròxim divendres 12 de maig i s'allargarà fins al 4 de juny. Aquesta iniciativa es presenta com la cinquena acció de promoció gastronòmica de Cambrils i hi participaran un total de vint restaurants: incorporant-se, com a novetat d'aquesta edició, el restaurant pedagògic de l'Escola Institut d'Hostaleria del municipi. Pots consultar la pàgina web aquí. 

Els diferents establiments que hi participen, oferiran als seus clients una proposta clàssica, moderna o innovadora, del romesco, en format de plat o de menú. Tot plegat, permetrà als comensals viatjar al passat tradicional dels ranxos mariners, i gaudir de l'essència de la cuina marinera.

Paraules clau:

Notícies relacionades