Back to top

Arriben les primeres restriccions de subministrament d'aigua al Baix Camp

Botarell ha estat el primer municipi que s'ha vist obligat a implantar talls en el subministrament d'aigua, uns talls que han començat aquesta passada matinada i que s'allargaran fins al pròxim diumenge

Les restriccions d'aigua per la sequera arriben als municipis del Baix Camp. Botarell ha estat el primer municipi que s'ha vist obligat a implantar talls en el subministrament d'aigua, uns talls que han començat aquesta passada matinada i que s'allargaran fins al pròxim diumenge.

El consistori de Botarell ha emès aquest dimarts un comunicat indicant que els talls s'efectuaran entre la 01h i les 06h de la matinada amb l'objectiu de comprovar si aquesta acció ajuda a recuperar els nivells dels dipòsits municipals i, de retruc, redueix la necessitat de captació dels pous que abasteixen el municipi.

Segons expliquen fonts municipals a Canal Reus, els nivells dels dipòsits s'han vist reduïts considerablement durant les darreres setmanes i la capacitat de captació d'aigua dels pous s'ha reduït gairebé a la meitat.

Aquestes restriccions arriben després que altres municipis com Alforja i les Borges del Camp ja hagin demanat als seus veïns reduir o moderar el consum per evitar arribar als talls de subministrament, uns talls que semblen inevitables si no plou durant les pròximes setmanes. De moment, la previsió meteorològica no acompanya.

Paraules clau:

Notícies relacionades