Back to top

Aturen l'ocupació d'una família vulnerable a Reus

Actuació policial aquest diumenge a la tarda al número 3 del Passeig Mata de Reus

Diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i Guàrdia Urbana s'han personat a un pis de les Cases dels Mestres per aturar, segons fonts policials, una ocupació. Des de Mossos asseguren que l'entrada a l'immoble per part d'una família vulnerable s'havia fet aquell mateix dia; versió que desmenteixen des del Sindicat d'Habitatge de Reus, que afirmen que es tracta d'un desnonament il·legal.

De fet, la quinzena de persones del Sindicat que va acudir a la desocupació per donar suport a la família afectada, denuncien que l'actuació de la desena d'efectius policials va ser desmesurada i violenta. Des de Canal Reus vam poder captar moments d'empentes i tensió entre manifestants i agents dels cos de seguretat, però sense anar més enllà.

Tot i la resistència dels activistes, els agents policials es van endur la família, una parella amb un fill amb certa discapacitat segons informa la portaveu del sindicat, i la van portar en un hotel, on han passat la nit. Segons el mateix Sindicat, ara la família s'ha quedat al carrer, sense un lloc on viure.

Paraules clau:

Notícies relacionades