Back to top

El Banc dels Aliments agraeix la solidaritat de la ciutadania

Aquest dimarts el seu portaveu, Antoni Garcia, ha assegurat al Notícies Vespre que s'han superat les expectatives de donacions pel Gran Recapte 2020.

Al Banc dels Aliments no li agrada demanar diners... prefereixen demanar aliments... Amb tot, el Gran Recapte d'enguany s'ha hagut d'adaptar a les restriccions pandèmiques i han hagut de fer un gir en la seva política. De fet, i per primer cop, han hagut de vehicular les donacions d'aquest 2020 tan atípic a través de les donacions monetàries.

Amb tot, la ciutadania ha respost. Antoni Garcia, portaveu de l'entitat, assegura que s'han superat les expectatives inicials, per bé que encara queda fer el còmput global a Reus. A Catalunya s'han recollit més de 3 milions d'euros en donacions. Uns diners que ara serviran per comprar el menjar necessari perquè les entitats socials puguin distribuir-lo als més necessitats.

Repte social

Garcia explica que més enllà del repte que suposa ara convertir les donacions en aliments, també la logística serà complicada. No serà una logística de magatzem, però sí de comandes i de distribució. Ara bé, també assegura que el que caldrà ara és detectar les mancances socials amb més perspectiva, més tenint en compte els sotracs que provoca la COVID. 

Entrevista

Parlem amb Antoni Garcia, portaveu del Banc d'Aliments

Paraules clau:

Notícies relacionades