Back to top

Cambrils celebrarà la IV edició de la Cursa de les Dones

La cursa vol donar visibilitat a les dones en l'esport i reivindicar la necessitat de fons econòmics per la investigació del càncer infantil

En el marc del Dia Internacional d'Acció per la Salut de les Dones, Cambrils celebrarà la IV edició de la Cursa de Dones. La cursa solidària enguany s'uneix a la campanya "Escudos Solidarios" i "Pels Valents", destinant les donacions recollides al Pediatric Cancer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona amb la intenció de recaptar fons per la investigació del càncer infantil.

Les inscripcions ja estan obertes, i tothom qui vulgui podrà participar, tot i que només les dones seran premiades. La cursa començarà el dia 11 de juny a les 10 del matí i consistirà en un recorregut de 5 km vora el mar. Durant el dia també hi haurà una cursa infantil, una sessió de zumba i un esmorzar saludable en finalitzar la jornada. 

Samarretes i cintes solidàries

Amb cada inscripció vindrà inclosa la samarreta de la cursa, però durant el registre es podran adquirir samarretes i cintes extres al preu de 10 € per unitat, dels quals 3 € comptaran com a donatius extres. Consulta la pàgina web aquí.

Paraules clau:

Notícies relacionades