Back to top

Cambrils lliura 800 litres d'oli solidari a Càritas i Creu Roja

En total, s'han recollit prop de 5.500 quilos d'olives arbequines de zones verdes municipals, que s'han envasat en 400 garrafes d'oli.

L'Ajuntament de Cambrils ha lliurat més de 400 garrafes d'oli provinent de les zones verdes municipals a Càritas Santa Maria, Càritas Sant Pere i Creu Roja. Es tracta del primer cop que s'ha dut a terme aquesta acció solidària, a la vila marinera, que ha comptat amb la complicitat de Jardineria Bordera, la Cooperativa Agrícola i Gràfiques Ortiga.

Aquest oli verge extra d’alta qualitat, extret de prop de 5.500 quilos d’olives arbequines, es distribuirà entre les famílies del municipi derivades per Benestar Social a la Xarxa perquè passen per una situació de vulnerabilitat i/o exclusió social.

Des de Càritas i Creu Roja han agraït la iniciativa, perquè "es tracta d’un producte de primera necessitat que ha patit una important pujada de preu".  

Per tirar endavant la iniciativa, l’Ajuntament de Cambrils, com a titular de les finques, ha hagut de regularitzar aquesta activitat agrària, donant-se d’alta del registre de productors, i autoritzar l’empresa de jardineria per poder recollir les olives.  

Paraules clau:

Notícies relacionades