Back to top

Cambrils tornarà a ser l'epicentre del vi i la gastronomia

El Parc del Pescador tornarà a acollir el Festival del Vi i la Gastronomia de l'11 al 15 d'octubre.

Un cap de setmana de pont, diversos cellers de vins i caves, i restaurants que oferiran alguns dels seus millors plans. La Fira del Vi de Cambrils, ara considerada el festival del vi i la gastronomia, arriba a la vila marinera un any més amb l'objectiu de convertir el parc del Pescador en un gran aparador de productes de proximitat i mantenir Cambrils com a capital de la gastronomia de la Costa Daurada. Un esdeveniment que també busca sumar sinergies entre el consistori cambrilenc, entitats locals, i agrupacions empresarials com la Cambra de Comerç de Reus.

Després de l'èxit de l'edició passada, on la fira va rebre prop de 40.000 visites, enguany es busca fidelitzar aquest públic que és molt variat. És per això que s'han organitzat nombroses activitats al voltant de l'esdeveniment com actuacions musicals i artístiques de la mà de grups i col·lectius locals, així com diverses accions solidàries i propostes familiars. Tot plegat serà de l'11 al 15 d'octubre, unes dates que serveixen per desestacionalitzar el turisme a través d'aquest esdeveniment des de fa 13 edicions.

Aposta per la digitalització

Com a novetat d'enguany, des del consistori s'ha volgut apostar per la digitalització i la sostenibilitat i és per això que no hi haurà un programa en format físic. A través de codis QR es podrà donar una informació detallada de cada celler i restaurant.

Paraules clau:

Notícies relacionades