Back to top

Canvis en la programació dels Teatres Bartrina i Fortuny

Les entrades adquirides pels espectacles reprogramats serveixen per les noves dates proposades.

La pròrroga de 10 dies de les mesures per frenar el risc de contagi de la pandèmia de la COVID19 decretada pel Govern de la Generalitat de Catalunya ha obligat a les direccions dels teatres Bartrina i Fortuny de Reus a fer canvis en la programació prevista per a aquest període. 

Modificacions del Teatre Bartrina

  • L'espectacle previst per a aquest dissabte dia 14 de novembre i titulat "Un dia qualsevol", d'Oriol Tarrason, es trasllada al dia 13 de desembre, a les 18:00h. Compta amb la interpretació d'Annabel Castan, Imma Colomer, Pep Ferrer i Quimet Pla i està adaptada per a persones amb discapacitat sensorial. Un cop finalitzada l'obra es farà la sessió de Teatre Fòrum, tal com s'hauria fet aquest dissabte. 
  • Pel que fa a l'actuació de Ferran Palau, que s'emmarca en el cicle de concerts Accents 2020, i que es va ajornar sense haver pogut anunciar una nova data, es farà el dia 26 de novembre, a les 20:00 h. 
teatre

Des del Consorci del Teatre Bartrina s'informa a totes les persones que ja havien adquirit entrades per a aquests espectacles que serveixen per a la nova data i que si en algun cas a les persones no els és possible assistir el nou dia reprogramat es poden posar en contacte amb el teatre.

Canvis al Teatre Fortuny

  • Pepa Plana, amb "Veus que no veus". Aquest espectacle s'ha cancel·lat, amb la qual cosa, pel que fa a les entrades comprades per internet, els imports de les localitats es retornaran automàticament a la mateixa targeta utilitzada per la compra, i pel que fa a les que s'han comprat a taquilla, cal dirigir-se a la taquilla del teatre (de dilluns a divendres, d1'11:00 a 13:00 h i de 18:00 h a 20:00 h) amb les entrades i se'ls podrà fer la devolució de l'import en efectiu. 
  • L'opera "La flauta màgica", de Mozart, anunciada pel dia 17 de novembre, s'ha reprogramat per al dimarts 22 de desembre, a les 19:30 h.
  • El concert del popular grup Els Amics de les Arts, anunciat pel dia 20 de novembre, s'ha ajornat fins al dia 3 de desembre, a les 20:00 h.
  • I finalment, la representació inclosa al cicle Grans Mestres del muntatge "Rebentem Europa", previst per al dia 23 de novembre, s'ha reprogramat per al dilluns 7 de desembre, a les 20:30 h.

El Consorci de Teatre Fortuny informa que les localitats dels espectacles reprogramats serveixen per a la nova data. 

Paraules clau:

Notícies relacionades