Back to top

Cinc municipis del Baix Camp sense cap cas de Covid-19

Pratdip, Colldejou, Duesaigües, L'Albiol i Vilaplana no han detectat cap cas de Covid durant els últims 14 dies

Fins a cinc municipis del Baix Camp no tenen cap positiu ni cap cas actiu de Covid. Es tracta dels municipis de Pratdip, Colldejou, Duesaigües, Vilaplana i L'Albiol, que no han registrat cap positiu a través de PCR ni test d'antígens des de fa més de 14 dies.

Segons les dades actualitzades pel Departament de Salut, aquests cinc municipis no han detectat cap cas de covid durant les últimes dues setmanes i compten amb zero risc de rebrot. Aquest fet s'emmarca en la tendència generalitzada arreu de Catalunya de la disminució de casos actius de coronavirus. 

16 municipis del Priorat sense positius

A la comarca del Priorat les dades són encara més favorables, amb fins a 16 municipis sense cap diagnòstic. És, així, la comarca amb més poblacions sense cap positiu del Camp de Tarragona, que en total té 39 municipis a zero risc.

Totes les poblacions netes de Covid del Baix Camp i el Priorat tenen una població menor als 800 habitants i estan situades a l'interior. Cal tenir en compte, també, que els municipis amb una població inferior a 100 habitants no tenen dades concretes, de manera que no apareixen als indicadors del Departament de Salut. 

Davallada de casos al Camp de Tarragona

Pel que fa a la regió sanitària del Camp de Tarragona, la tendència és positiva amb una davallada dels diagnòstics de Covid i del risc de rebrot. Les dades actualitzades d'aquest dimecres indiquen que al Camp de Tarragona hi ha 1124 casos actius, xifres prou positives enfront del pic de més de 7.200 casos que es va arribar a assolir al mes de juliol. 

Paraules clau:

Notícies relacionades