Back to top

El comerç de Cambrils salva una temporada complicada

La situació provocada per la COVID-19 augurava un descens de les ventes molt acusat, però finalment, gràcies al turisme de proximitat, els botiguers han pogut mantenir-se.

Per segona vegada en el que va d'estiu, la Unió de botiguers de Cambrils ha organitzat la Fira de Rebaixes al Port de la localitat. Durant aquest últim cap de setmana d'agost una vintena d'establiments han tret les seves botigues al carrer per oferir al públic articles a preus reduïts i rematar així una temporada complicada. A causa de la situació provocada per la COVID-19 s'augurava un important descens de les ventes durant l'estiu, no obstant, finalment, sobretot gràcies al turisme de proximitat que ha visitat el municipi durant caps de setmana, s'ha pogut salvar.

La Fira, que s'ha ubicat al llarg del Mollet del Rec, ha comptat amb menys participants que els altres anys. Moltes botigues han hagut de reduir personal i en aquesta ocasió no disposaven de mitjans suficients per poder estar a les parades.

La baixada de temperatures del cap de setmana, però, ha fet que el nombre de visitants fos considerablement major que al juliol, ja que molts han optat per passejar per la fira en comptes d'anar a la platja. Això ha provocat que, tot i haver-hi un control d'accés, fos certament difícil mantenir les distàncies de seguretat. Acabat l'agost els comerços afronten la temporada d'hivern amb por però amb esperança de que es repeteixi la sorpresa en positiu que els ha donat l'estiu.

Paraules clau:

Notícies relacionades