Back to top

Els comerços del Pòsit, ansiosos pel final de les obres

La davallada del turisme i les obres del futur hotel de la plaça del Pòsit de Cambrils tenen preocupats el sector comercial de la zona en un intent per salvar la temporada d'estiu.

Les obres del futur hotel de quatre estrelles prenen protagonisme a la plaça del Pòsit en un mes d'agost ben atípic per als comerciants de la zona. Malgrat el soroll i les molèsties dels treballs, la Unió de Botiguers de Cambrils reconeix que els comerciants estan contents amb el rumb final que ha pres el projecte després de quinze anys d'espera i d'incertesa per a la zona.

Amb ganes que arribi l'estiu de 2021


Segons les previsions oficials, l'equipament hoteler hauria d'estar enllestit a l'estiu del 2021, fet que emociona als comerciants dels carrers propers a la plaça. Esperen que l'hotel sigui un atractiu potent que atregui tant a turistes com a visitants locals curiosos.

Altres obres que molesten als veïns


Aquestes no són les úniques obres que s'estan fent a la zona. De fet, alguns comerços han tingut problemes i expressen el seu descontentament amb els treballs. És el cas de l'establiment 'Le Tresor' que, després de queixar-se en diverses ocasions, el consistori va decidir parar les obres que afectaven la seva botiga. Ara, està a l'espera que li retirin la bastida que ocupa tot l'exterior de l'establiment.

Obres a Cambrils

Paraules clau:

Notícies relacionades