Back to top

El confinament que va unir el barri de Sol i Vista

Les associacions veïnals van facilitar la vida dels barris de Reus, durant el confinament per la pandèmia de COVID-19.

L'estat d'alarma per la pandèmia de COVID-19 es decretava un 14 de març de fa 3 anys. Una decisió que també tenia el seu impacte als barris de Reus. Molts membres de les associacions veïnals de la ciutat es van convertir en voluntaris, a disposició de totes aquelles persones grans o amb problemes de salut que no podien accedir als productes bàsics, per a sobreviure al confinament.

En el cas de l’Associació de Veïns del barri Sol i Vista, dia sí i dia també van vetllar perquè les comandes arribessin a cadascuna de les cases de la zona. Malgrat que van ser uns temps complicats, asseguren que va ser una de les èpoques de més unió i activitat per a l’entitat

3 anys de la pandèmia

El 14 de març del 2020 es va decretar l'estat d'alarma per fer front a l'arribada del coronavirus. Una situació que va fer canviar, d'un dia per l'altre, les rutines i l'estil de vida de gairebé tot el món. El que havia de ser un confinament de quinze dies es va convertir en un confinament de gairebé dos mesos. Aquesta és la crònica dels primers quinze dies de l'estat d'alarma.

Paraules clau:

Notícies relacionades