Back to top

Cues de cotxes al nou semàfor de les línies interurbanes de Reus

Des del trasllat de les noves estacions d'autobús al costat de la Biblioteca Central Xavier Amorós, s'han generat cues de vehicles a causa de la nova senyalització de trànsit que s'ha afegit al passeig Sunyer

El trasllat de la parada d'autobusos central de la Plaça de les Oques al carrer Doctor Frias ha comportat un canvi en els semàfors del Passeig Sunyer. La incorporació d'un nou semàfor a l'altura del Consell Comarcal suposa la creació de congestions a les hores punta, ja que es concentren dos semàfors en pocs metres.

El nou semàfor del Passeig Sunyer: cues en hores punta

La regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui, explica que des de l'Ajuntament s'ha detectat la creació puntual de cues i que estudiaran aquesta problemàtica. D'altra banda, els conductors d'autobús veuen amb bons ulls la nova senyalització que els permet incorporar-se al Passeig Sunyer de forma còmoda i segura. 

Bona valoració de l'Ajuntament 

Aquest dimecres, l'alcalde de Reus, Carles Pellicer; la regidora d'Urbanisme i Mobilitat, Marina Berasategui; i la directora dels Serveis Territorials a Tarragona, Trinitat Castro; han visitat la nova parada Reus Passeig Central per fer-ne una valoració. Una setmana més tard de la seva posada en marxa, encara hi ha un cert desconcert entre les persones usuàries que, alhora, es troben satisfetes amb el canvi de les línies interurbanes de la Plaça de les Oques a la nova ubicació.

Les obres de Reus Passeig Central han tingut un cost de 40.000€

La nova parada Reus Passeig Central compta amb quatre parades d'autobús situades al carrer del Doctor Frías i una al carrer de l'Escorxador, separant així les línies i les parades. Les obres, que s'han enllestit dos anys després de la data prevista, han durat tres mesos i han suposat un cost de 40.000€. 

Paraules clau:

Notícies relacionades