Back to top

Les obres per al trasllat dels busos interurbans són imminents

Després de rebre el vistiplau de la Generalitat, el consistori preveu que la parada entri en funcionament a partir del mes de juny.

La nova parada de busos interurbans de l'Àrea de Zona Blava Riudoms fa un pas endavant. El consistori reusenc té previst iniciar les obres a finals de març i posar-la en funcionament al mes de juny, si els tràmits ho permeten. Tot això dos anys més tard d'anunciar que els busos interurbans ja no pararien a la plaça de les Oques. 

Reus-Castellvell i Reus-Salou es mantenen a les Oques

La nova distribució disposarà de cinc parades: quatre al carrer Doctor Frias i una al carrer de l'Escorxador on es perdran totes les zones d'aparcament actual i mantindran un accés restringit per als busos interurbans. Tal com detalla la regidora d'Urbanisme i Mobilitat a l'Ajuntament de Reus, Marina Berasategui, totes les rutes es traslladen a la nova parada menys el cas de Reus-Castellvell i Reus-Salou.

Obres enllestides a principis de maig

oques

Amb un pressupost de 40.000 euros més una aportació complementària municipal, es preveu que les obres de la nova parada estiguin enllestides a principis de maig. Com a conseqüència, l'Àrea de Zona Blava Riudoms perdrà només vuit places d'aparcament i es veuran reubicades les zones per a caravanes.

Descongestionar la plaça i afavorir la mobilitat

El trasllat té com a propòsit descongestionar la plaça de les Oques que actualment acull prop de 400 expedicions diàries. Tot plegat, i a partir de les queixes dels veïns de la zona, el canvi vol afavorir la mobilitat del trànsit.


do montsant

 

 

Paraules clau:

Notícies relacionades