Back to top

Confusió en el primer dia de trasllat de la nova parada de busos interurbans

Ja ha entrat en funcionament la nova parada de busos situada al davant de la biblioteca Central Xavier Amorós. Aquesta acull els interurbans que fins ara paraven a la plaça de les Oques.

L'estrena de la nova parada arriba dos anys més tard de la data prevista inicialment. Les obres han durat uns tres mesos aproximadament i han comptat amb un pressupost de 40.000 euros. L'objectiu principal és descongestionar la plaça i afavorir la mobilitat a la zona. Ja feia anys que els veïns de la plaça de les Oques es queixaven de la contaminació i el soroll que causaven les prop de 400 expedicions diàries que feien parada en aquest espai.

Dubtes i confusions

Alguns passatgers ja estaven informats del canvi mentre que a molts d'altres els ha agafat per sorpresa. A l'antiga parada, un informador ha estat tota la jornada solucionant els dubtes dels passatgers. 

Quines línies es traslladen?

linies bus ionterurbans reus

La nova parada rep els busos interurbans que fins ara paraven a les Oques. Tots excepte les línies Reus-Castellvell-Almoster, Reus-Salou i la Figuera-Reus. La nova ubicació té 5 parades repartides entre el carrer Doctor Frias i el carrer de l'Escorxador. 

Paraules clau:

Notícies relacionades