Back to top

El curs arrenca amb més de 15.700 alumnes a Reus

Una quarantena de centres educatius de la ciutat obren les portes aquest dilluns 13 de setembre. En total, el curs escolar comptarà amb 9.980 alumnes a Educació Infantil i Primària i amb 5.804 estudiants a Educació Secundària.

La tornada a l'escola és una de les cites més esperades després de les vacances d'estiu. Aquest dilluns a primera hora del matí, els nens i nenes s'han retrobat a les aules. 

Més de 15.700 alumnes

El curs 2021-2022 compta a Reus amb 15.784 alumnes escolaritzats en l'etapa obligatòria: prop de 10.000 a Educació Infantil i Primària i prop de 6.000 a Secundària. Tots ells repartits entre la quarantena de centres existents a la ciutat. A Catalunya el curs escolar compta amb 1.317.099 alumnes.

Novetats restriccions covid

Un curs de nou marcat per les restriccions covid. La principal novetat d'enguany és que tots aquells alumnes que tinguin la pauta de vacunació completa no hauran de fer quarantena en cas de positius a l'aula. A més, a diferència de l'any passat, els diferents grups bombolla podran barrejar-se a l'hora del pati. 

Targetes gratuïtes de transport

En l'àmbit local, una de les novetats més destacades d'enguany és la implantació de la nova targeta gratuïta de transport per a l'alumnat d'ESO que compleixin els requisits marcats. De moment, el consistori ja ha tramitat una cinquantena de peticions.

Entrevista a Daniel Recasens

Amb l'inici del curs, a Canal Reus parlem amb el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Reus, Daniel Recasens, que ha valorat de manera positiva la presencialitat total a les aules. 

Paraules clau:

Notícies relacionades