Back to top

Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín: números 6, 7 i 8 a la llista del PSC

Marcos ja ha format part de grup municipal socialista en aquest mandat mentre que Molina i Martín s'estrenaran a partir del maig

La candidata del PSC a l'alcaldia de Reus, Sandra Guaita, continua desgranant el que serà el seu equip de govern. Després d'anunciar que els cinc primers llocs de la seva candidatura estaran formats per Josep Baiges, Anabel Martínez, Manel Muñoz i Pilar López, avui ha arribat el torn per als números 6, 7 i 8 que seran per a Daniel Marcos, Erika Molina i Enrique Martín.

El sisè lloc és per Daniel Marcos, actual regidor del grup municipal del PSC i cap de campanya de Sandra Guaita. Marcos, que és expresident de l'associació de veïns del Barri Fortuny, és el perfil jove en els llocs de sortida de la candidatura del PSC.

La presidenta del Club Esportiu Mas Iglesias, Erika Molina, ha estat l'escollida per ocupar el número set buscant un perfil més esportiu i destacant per ser l'única dona que presideix un club de futbol a la ciutat.

Finalment, Enrique Martín ocuparà el número 8 de la llista, qui ha decidit fer el pas per les ganes de continuar participant activament de la vida social i política de la ciutat. Martín és treballador públic a Correus i secretari general d'UGT serveis públics a les comarques del Camp de Tarragona.

Sandra Guaita ha finalitzat les intervencions anunciant que aquest dissabte es farà l'acte oficial de presentació de la candidatura en un acte amb els 27 integrants i amb militància a la Palma.

Paraules clau:

Notícies relacionades