Back to top

El debut del CF Reddis a l'Estadi, de franc

Aquest cap de setmana, i ja en la quarta jornada de la Segona Catalana, els reusencs debutaran a casa. L'entrada serà gratuïta.

El Numància de Sòria va ser el darrer equip sènior que va visitar l'Estadi Municipal en partit oficial. Va ser a mitjans de gener del 2019, en la 21a jornada de la Segona Divisió A i amb el desaparegut Club de Futbol Reus Deportiu com a conjunt local. Més de dos anys i mig després, l'Estadi tornarà a viure un partit de competició oficial. En aquesta ocasió serà amb el Club de Futbol Reddis com a amfitrió, a la Segona Catalana i amb el CD La Floresta com a rival.

Entrada i autobús gratuït

Des del Reddis han informat que aquest partit serà gratuït per qualsevol aficionat que vulgui anar a l'Estadi i, a més a més, a partir de les onze del matí i durant mitja hora, un autobús recollirà els seguidors a la plaça de les Oques per portar-los fins al carrer de Recasens i Mercadé. Aquest servei també hi serà en acabar el partit, des de la parada de l'Estadi Municipal. Com l'entrada pel duel, el viatge en autobús també serà gratuït.

Diumenge a les 12h

D'aquesta manera, l'equip dirigit per Marc Carrasco buscarà el primer triomf a casa davant de la seva afició, en un partit que es jugarà diumenge a partir de les 12 del migdia. A hores d'ara el CF Reddis suma dues victòries i un empat, un total de set punts que el situa en la quarta plaça de la lliga, empatat amb la Canonja, el Cambrils Unió i el Riudoms.

Paraules clau:

Notícies relacionades